Logo

Waarom Vloerschuren.com

Hier leest u wat onze diensten voor u kunnen betekenen en bemerkt u dat wij een voordelige keuze zijn voor uw wensen op gebied van vloerrenovatie en legwerkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor advies, een offerte en allerhande technieken. Zodat uw vloer weer aan uw wensen voldoet en voor jaren lang woonplezier zorgt.

Waar begin ik aan...

Je huis uit! Is een vaak gehoorde term bij deze meestal meerdaagse werkzaamheden. Maar je moet er wat voor over hebben als de vloer weer het visitekaartje van de woning moet worden. Het betreft een investering die voor jaren het woonplezier bevordert. Iedereen kijkt tenslotte naar beneden en niet naar het plafond. Dus even de handen uit de mouwen en de kamer leeg maken. Vervolgens de droogtijden rustig afwachten...

Ik doe het toch zeker zelf...

Het specialistisch onderhoud is per vloersoort zo verschillend dat er nogal wat vakmanschap van de uitvoerder wordt gevraagd. Voor de meeste doe-het-zelvers vaak een lastige, tijdrovende klus waarvan het resultaat vaak te wensen over laat. En vaak moet er zelfs een vakman worden gevraagd om de zaak te herstellen. Ook trends zijn bepalend voor de eisen die aan de vakman worden gesteld. Voortdurend op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen de branche. Het aankleuren van vloer is een van de voorbeelden. Bovenal is het een uitdaging om een bestaande vloer een nieuwe uitstraling te geven.

Laten doen is vrij prijzig...

U moet zelf machinerie huren en de benodigde materialen aanschaffen zoals schuurbanden, olie of lak, kwasten en rollers e.d. Ik heb dit alles standaard bij me, en vaak meer voor onverwachte dingen waar ik tegen aan kan lopen. Dit alles tegen inkoopprijs. Zelfs inclusief de garantie die ik geeft ligt de totaalprijs niet zoveel hoger.

Heb ik wat aan zijn advies...

Ik kan kan u vrij snel vertellen of uw vloer in aanmerking komt voor renovatie. Ik zal als eerste kijken naar de samenstelling van de vloer. Vervolgens kan ik vertellen of de dikte van de te schuren toplaag nog voldoende is. Samen kunt u toekomstige kleuren voor de vloer bepalen, kennis van in de handel verkrijgbare kleuren is uiteraard voorhanden. Het schuren, polijsten of intanden bij een verbouwing en het volledig afwerken met lak, olie of was behoort tot de mogelijkheden. Ik zal de gezinssituatie nauwkeurig bekijken en adviseren welk systeem het beste bij u past. Gebaseerd op dit advies zal ik een offerte op maat voor u maken zonder verrassingen of meerwerk achteraf.

Geeft het schuren van een vloer stof?

Een vraag die vaak gesteld wordt. Ja, stofvrij schuren lukt niet maar door de prima stofafzuiging op de machines is stofarm schuren prima te realiseren.

Hoe zit het met onderhoud?

Het onderhoudsadvies na de behandeling is van groot belang. U krijgt na renovatie van uw vloer een passend schriftelijk onderhoudsadvies overhandigd. Indien u zich daar aan houdt heeft u voor jaren plezier van uw houten vloer. U kunt u bij Vloerschuren.com terecht voor de geadviseerde onderhoudsmiddelen.

Kan ik zelf nog iets doen?

U kunt zelf de plinten en profielen verwijderen. Om tot een goed eind resultaat komen dienen deze worden verwijderd. De machinerie zou ze kunnen beschadigen. Ook kunnen ze met de hand(machine) worden geschuurd om de plinten vervolgens opnieuw te kunnen lakken. Na renovatie kunnen ze opnieuw worden gemonteerd. Dit kan de vakman uiteraard ook voor u doen. Als de vloer een andere kleur krijgt dienen de plinten te worden vervangen, er wordt nooit een goed resultaat gehaald met bestaande gelakte plinten. De onbehandelde plinten worden in de gewenste kleur van de vloer gemaakt. Wij kunnen ook wit gegronde MFD plinten leveren en monteren in verschillende varianten. Deze kan achteraf geschilderd in de gewenste kleur.

Vloerschuren.com

Voor uw houten vloer

Aswin Mensen

Parketteur

info@vloerschuren.com

Tel: 0591-394583 / 06-40780666

Barger-Compascuum

Jan Berendsstraat 8, 7884PS