Logo

Vloeren leggen

Uiteraard kunnen wij uw vloer ook leggen, of u deze nu nieuw gekocht, tweedehands, verhuisd, of opnieuw gelegd wilt hebben. Wij zijn overal in thuis, laminaat, parket, lamelvloeren, plankenvloeren, visgraat. Vast of zwevend gelegd, we hebben voor elke manier van leggen de juiste kennis en apparatuur in huis.

Als u problemen hebt met uw bestaande vloer en u hebt geen garantie meer of kunt de leverancier niet meer achterhalen of welke reden dan ook, kunnen wij ook de ontstane problemen netjes voor u verhelpen.

Natuurlijk kunnen wij de vloer van uw dromen leveren, deze zullen wij dan vakkundig en zorgvuldig voor u leggen. Echter zijn wij niet in het bezit van een showroom voor houten vloeren. Dit is om voor u de prijs zo laag mogelijk te houden.

Door al jaren bestaande contacten met parketleveranciers kunnen we alle soorten vloeren leveren tegen nette prijzen. Kortom als u weet wat u mooi vindt kunnen wij het leveren.

Ook kunnen wij de accessoires voor uw vloer leveren, zoals plinten in alle soorten, profielen voor het aanpassen bij deuren, convectorputten, overgang naar plavuizen e.d. Rozetten voor om CV-leidingen in de houtsoort, zelfs convectorput roosters in alle houtsoorten kunnen we leveren.

Een zwevende vloer leggen vanaf € 5,- per m2

Vloerschuren.com

Voor uw houten vloer

Aswin Mensen

Parketteur

info@vloerschuren.com

Tel: 0591-394583 / 06-40780666

Barger-Compascuum

Jan Berendsstraat 8, 7884PS