Logo

Vloeren lakken

Als u kiest voor lakken is dat altijd een prima keuze, de vloer spreekt prachtig en alle structuur komt prima naar boven. Een lakvloer is bijna onderhoudsvrij en is vuilafstotend.

De lakken voor parketvloeren zijn gebaseerd op slijtvastheid en kunnen mits goed aangebracht voor jaren plezier zorgen. Wij werken met lakken die gemiddeld 10 jaar meegaan. Bij zeer zwaar gebruik kan een dergelijk laag na 5 jaar al door zijn, er zijn mensen die zelfs 25 jaar met dezelfde laklaag doen. Er worden 3 laklagen aangebracht, 1 grondlak laag en 2 aflak lagen.

U kunt uw lakvloer gewoon met de stofzuiger schoonhouden (borstel gebruiken) en evt. reinigen met groene zeep. Er moet gezegd worden dat zo min mogelijk contact met water en vocht een behoud van de vloer is. Indien u de vloer wilt dweilen altijd een licht vochtige doek gebruiken.

Ook een behoud van de lak is eens in de 6-8 weken een voor de lak bestemde polish te gebruiken, deze kunt u met een pluisvrije doek aanbrengen; hetzelfde als lichtvochtig dweilen. Ook is het mogelijk om met teint de vloer te kleuren, echt exact een kleur bepalen is bijna niet mogelijk omdat de houtsoort en de staat een bepalende factor is. Wel is het heel goed mogelijke indicatie van de kleur te geven. Wij kunnen te plaatse de juiste kleur voor u aanmaken.

Een vloer schuren en lakken €17,50 per m²

Vloerschuren.com

Voor uw houten vloer

Aswin Mensen

Parketteur

info@vloerschuren.com

Tel: 0591-394583 / 06-40780666

Barger-Compascuum

Jan Berendsstraat 8, 7884PS